Laura & Martijn

Hoi! Wij zijn Martijn en Laura. We zijn twee vrienden en collega's die houden van ontdekken in seks, en hebben dat veelvuldig gedaan in de afgelopen jaren. Tegelijkertijd zijn we mensen die graag met zorg omgaan met onszelf: met onze lichamen en onze psyche. We hebben zo ervaring opgedaan met tantra, toys, kink, bondage, seksuologische theorie, lichaamswerk, seks met anderen, en seks met onszelf.

We liepen (en lopen soms nog steeds) zelf aan tegen veel van de dingen aan waar jij misschien ook wel mee zou kunnen zitten. En we hebben in de afgelopen jaren ook ontdekt hoe waanzinnig veel er te halen valt uit een rijk masturbatieleven. We hebben andere genders en andere lichamen, en toch vinden we veel overeenkomsten in wat fijn en nieuw kan zijn in soloseks. Deze gecombineerde ervaringen hebben we in onze unisex doos gestopt.

Naast onze eigen ervaringen praten we ook véél over seks (vraag maar aan onze vrienden. Favo gespreksonderwerp). We horen veel verschillende perspectieven van allerlei mensen. Daarnaast lezen we alles wat los en vast zit over het onderwerp. We voelen ons daardoor zeker in onze claim dat deze serie oefeningen een hoop kan bijdragen aan vele sekslevens.

Meer over Laura

Laura begeleidt ook sessies voor individuen en stellen over seksualiteit, geeft retraites en workshops, tekent en schrijft over seks, maakt andere producten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en seksualiteit.

Meer over Martijn

Martijn geeft ook workshops over seksualiteit en overgave. Is zich uitvoerig aan het verdiepen in shibari en verkoopt het perfecte touw voor bondage. Zijn alter-ego is een webdeveloper.