Waarom Onani?

In de Onani Cursus hebben we verschillende uitdagingen gestopt: sommige ken je misschien, en andere zeer waarschijnlijk niet. Het is een soort proeverij van masturberen. We nemen je mee en laten je verschillende dingen uitproberen, waar jij dan zelf favoriete en minder favoriete ervaringen uit zult halen.

De Onani Cursus

De cursus bestaat uit negen oefeningen die opbouwen in intensiteit. We nemen je aan de hand mee, beginnend bij lichaamsbewustzijn en eindigend in de wolken. Het is, kortom, een praktische handleiding om meer plezier uit je eigen lichaam te halen.

Mindfulness, tantra en lichaamswerk

De oefeningen uit de cursus zijn bedacht, samengesteld en geleend vanuit verschillende hoeken zoals mindfulness, tantra, lichaamswerk en de erotische wereld. We proberen je een breed spectrum van seksualiteit en erotiek te laten beleven en ontdekken. Zodat je meer kunt gaan genieten en voelen dat seks met jezelf net zo waardevol is als seks met een partner.

Goodies

Naast het cursusboekje krijg je ook toegang tot alle online goodies die bij de oefeningen horen, zoals geleide meditaties en andere online bronnen. Bovendien krijg je twee geïllustreerde handleidingen met masturbatietechnieken voor vulva's en penissen. Deze zijn heel fijn voor jezelf, en eventueel ook handig voor met een partner.

Uitverkocht

De Onani Cursus

€ 30,00 € 15,00
Uitverkocht
Uitverkocht

De Onani Cursus

€ 30,00 € 15,00

De hoeksteen van de Onani Box: de negen oefeningen, online bronnen en instructies. Een low-key tantra-, vinger- en aftrek- cursus in één overzichtelijk boekje, met een tintje tantra. Het biedt je verschillende manieren waarmee je maximaal kunt genieten van je eigen lijf.

 

Je krijgt het cursusboekje, toegang tot onze bronnenbibliotheek en onze geleide meditaties, de instructiesheets voor penissen en yoni's en de instructiekaartjes.

 

Let op: dit is dus het pakket zonder de speeltjes. Voor de oefeningen die gebruik maken van speeltjes kun je je eigen inventaris gebruiken.

Een stukje uit oefening 2: "De Juice"

"We willen je uitnodigen om weer, zoals in de eerste opdracht, langzaam je lichaam te voelen. Haal een aantal keer diep adem en start met het verkennen van je lichaam. Verwelkom allerlei delen van je lichaam door ze aan te raken op een manier die jij lekker vindt. Gebruik je adem als een blaasbalg om je opwinding aan te wakkeren. Voel in je lijf waar het vuurtje wilt gaan branden. Adem in en steek de vlam aan; adem uit en maak het steeds groter.

Als je er klaar voor bent: doe een paar druppels van het glijmiddel op je vingers en breng het aan op de plek waar jij wilt dat het lekker gaat glijden. Zoals je geslachtsdelen. Glijmiddel op andere delen van je lichaam dan je genitaliën is ook heel fijn. Probeer het eens op je tepels, je anus of misschien tussen je tenen. Ga op onderzoek uit. Je kunt glijmiddel ook gebruiken voor een hele lichaamsmassage.

Blijf voelen. Voel je dat dit anders is? Is het fijn? Welke handelingen voelen nu beter dan normaal?"

Toch liever de complete box?