Waarom de Onani Box?

In de Onani Box hebben we verschillende uitdagingen gestopt: sommige ken je misschien, en andere zeer waarschijnlijk niet. Het is een soort proeverij van masturberen. We nemen je mee en laten je verschillende dingen uitproberen, waar jij dan zelf favoriete en minder favoriete ervaringen uit zult halen.

In de Box

De Onani Box bestaat uit een boek met daarin 9 oefeningen en begeleidende speeltjes (waarde ongeveer 125 euro). Elke oefening is uitgebreid beschreven en wordt begeleid met een product, een begeleidende audio, technische instructies en/of verwijzingen naar muziek en goede bronnen. 

Je krijgt:

  • Ons masturbatieboek met alle oefeningen, tips en tricks
  • Instructiesheets met illustraties en technieken, een soort low-key vinger- en aftrek cursus.
  • Een unisex vibrator
  • Een wartenberg pinwheel
  • Een buttplug
  • Een kietelveer
  • Vegan waterbasis glijmiddel zonder rotzooi
  • Chocolade

Een echte doos

We houden van fysieke producten. Iets in onze handen te houden. Zeker als we het hebben over lichamelijk plezier. Een beeldscherm en binnenkomende mailtjes zijn niet heel mood-bevorderend denken wij. Een boekje in handen hebben geeft je het gevoel dat dit echt een cadeau voor jouzelf is, helemaal in je eigen space. En elk product zit alleen in de doos omdat wij 100% geloven dat het waardevol kan zijn voor je. 

Reserveer hem nu

Sale!

De Onani Box

€ 165,00 € 140,00
Sale!
Sale!

De Onani Box

€ 165,00 € 140,00

De complete box met uitdagingen, speeltjes en allerlei soorten bronnen die je zal verleiden om meer te halen uit je masturbatie ervaring.

We versturen 1 keer per week onze orders.

Recycle je oude speeltjes

Heb je thuis nou oude speeltjes of ben je klaar met die van ons, gooi ze dan niet weg maar stuur ze terug. Op onderstaande link staat beschreven hoe je veilig je gebruikte speeltjes kan recyclen:

https://www.easytoys.nl/klantenservice/recycling-programma.html

FAQ

Is het discreet verpakt?

Ja, geen zorgen, we versturen onze pakketjes in een hele saaie bruine doos waarvan je aan de buitenkant niet kunt zien wat er in zit.

Wat betekent Onani?

Onani betekent "masturberen" in een aantal talen, waaronder het Japans, Deens en Noors. Het komt oorspronkelijk van het bijbelse personage Onan. We hebben er in het Nederlands ook een werkwoord voor: onaneren.

Hoe zit het met de duurzaamheid?

We doen ons best om een zo'n planeet-vriendelijk mogelijk pakketje voor je samen te stellen. Onze ambitie is om uiteindelijk op een product te hebben dat 100% afbreekbaar is of in een gesloten systeem te recyclen valt. 

Kan het niet zonder de speeltjes?

Jazeker! klik hier voor de losse cursus

Kan ik Onani cadeau doen?

Jazeker! Wat lief van je! Als je bij de opmerkingen vermeldt dat het een cadeau is en wat je aan de ontvanger zou willen zeggen, stoppen we er een feestelijk kaartje bij met jouw eigen tekst.

Kun je de box ook retourneren?

Natuurlijk kan dat. Maar wel alleen in originele staat en ongeopend. Als je eenmaal de producten uit de originele verpakking hebt gehaald, kun je het niet meer retourneren. Hygiëne enzo, je weet wel.

Hoe zit het met garantie?

Op de artikelen in de doos zit 30 dagen garantie.

Wil je liever het pakket zonder de speeltjes?